Våre losjer

Vi tilbyr leie av losjer på alle våre åpne publikumsarrangementer i kategoriene konserter, show, stand-up, musikaler, teater og sport. Å oppleve et arrangement fra en losje er vårt ypperste tilbud til publikum. Losjene er tilbaketrukne og private, men likevel i begivenhetenes sentrum og med flott sikt til scenen. Som losjekunde benytter man vår VIP-inngang, og har tilgang til vårt Premium-område i tillegg til den losjen som er leid. Premium-området har egne sittegrupper, egen bar og toaletter slik at man unngår kø.

Vi har losjer med kapasitet for grupper opptil 14 eller 20 personer. Selve arrangementet oppleves fra seter i losjen.

Det er mulig å booke losje med matservering i form av en delemeny inkludert, som vil stå klart i losjen ved ankomst. Man har adgang til losjen fra døråpning til 30 minutter etter at arrangementet er avsluttet.

Drikkevarer er ikke inkludert, men kan forhåndsbestilles eller bestilles på arrangementsdagen i Premium-området eller via QR-kode fra losjen.

I tillegg til leie av losje på enkeltarrangementer, tilbyr vi også arrangementsavtale og årsavtale. Med en arrangementsavtale kan du booke et forhåndsbestemt antall losjer i løpet av en avtaleperiode. Matservering på hvert arrangement kan også inkluderes i avtalen. Med en årsavtale vil du disponere en fast losje med plass til 14 personer til alle våre åpne publikumsarrangementer i løpet av ett år.

Pris for enkeltarrangementer fra kr 25.000,-. Se tilgjengelige losjer på fremtidige arrangementer i vår Premium-shop her.

For mer informasjon og tilbud på losjer, send en e-post til losje@oslospektrum.no.

Ansvarlig i losjen under arrangementer må være 25 år eller over. Se forøvrig vårt losjereglement her.

Våre losjer er dessverre ikke tilpasset rullestol.